Circadia by Dr. Pugliese

Dr. Pugliese

30 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van producten voor grote merken in de industrie. Hij was ook de pionier van verschillende klinische studies, publiceerde enkele esthetische leerboeken en wijdde zijn leven aan de vooruitgang van de gezondheid van de huid, o.a. op vlak van formules en opleiding. Dr. Pugliese heeft bijna elke prijs van The Society of Cosmetic Chemists gewonnen, waaronder de hoogste eer en erkenning van de Maison De Navarro Award voor zijn technische bijdragen aan de cosmetische chemie.

In navolging van zijn grootvader is Michael Q. Pugliese, de huidige CEO, een inspirerende leider geworden op het gebied van productontwikkeling. Ook hij staat inmiddels bekend als een internationaal gerenommeerd lesgever. Hij heeft Circadia’s wereldwijde bereik en distributie uitgebreid naar meer dan 30 landen.

De professionele huidverzorging van Circadia is gebaseerd op de natuurlijke circadiaanse ritmes van de huid en het lichaam. Chronobiologie, steunend op de principes van het verdedigen van de huid tegen beschadigingen gedurende de dag en het stimuleren van herstel tijdens de slaap, vormt de kern van ons concept. Circadia is een pionier in het brengen van het concept van circadiaanritmes naar de gezondheids- en wellnessindustrie.