Achter de schermen van een Circadia opleiding

Bij Circadia geloven we voor 200% in de doeltreffendheid van onze producten en behandelingen. Niet zo moeilijk natuurlijk, wanneer je weet dat heel het merk werd onderbouwd vanuit de wetenschap. Maar voor een optimale werking is het wél essentieel dat je goed wordt ingelicht en men jou de juiste producten aanraadt. Daarom zorgen we via startcursussen ervoor dat jouw specialist een echte Circadia-expert wordt. Benieuwd hoe het er tijdens zo’n opleidingsdag achter de schermen aan toegaat? Hier lichten we alvast een tipje van de sluier!

Circadia smeren? Wie zijn best doet zal het leren!

Regelmatig nodigen we alle schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten uit die met Circadia aan de slag gaan. Om je een idee te kunnen geven van hoe gezellig het daar kan worden, schuiven we speciaal voor jou – uiteraard volledig undercover – ons stoeltje bij.

Na leuk te hebben kennisgemaakt met allemaal gelijkgestemde skin lovers, zetten we ons klaar om Tim vol enthousiasme te horen vertellen over de huid. Eerst dompelen we ons volledig onder in de theorie. We gaan op een dieper niveau kijken naar de huid en bepalen de echte noden die we moeten vervullen bij specifieke huidproblemen zoals eczeem, acne, pigmentatie, huidveroudering, psoriasis, rosacea…    Daarnaast bestuderen we de werkzame ingrediënten van Circadia en op welke manier die betere oplossingen bieden. En dan zijn er ook nog de opmerkelijke verhalen over circadiaanritmes en waarom je je dagindeling best afstemt op je biologische klok… Oef, zoveel info! Maar ook oh zo interessant, dus bij de les blijven is de boodschap. Gelukkig is Diane dan steeds nét op het juiste moment daar met lekkere en gezonde tussendoortjes om de aandacht niet te laten verslappen!

Work én pleasure

De praktijk, die mogen we ervaren in een prachtig herenhuis in Aalter. Gezellig allemaal rond de tafel om de cabineproducten en     -behandelingen nog eventjes droog uit de doeken te doen, om daarna dan gewoon zelf de handen uit de mouwen te steken. Of zoals we het persoonlijk slim hebben aangepakt: model te liggen op tafel! Want of je nu liever aandachtig toekijkt vanop de zijlijn hoe de behandelingen in zijn werk gaan, het effect wil ervaren op je eigen huid of zelf een collega onder handen wil nemen, onze opleidingen beleef je hoe je zelf wil.

Het werd een gezellige dag, waarbij we weer heel wat hebben bijgeleerd over ons favoriete orgaan: de huid. We wisselden ervaringen uit en deelden verhalen met gepassioneerde collega’s, met een lekker kopje thee in de ene hand en een praline in de andere. We trokken grote ogen en sloegen kreetjes van verbazing bij de onmiddellijke resultaten van bepaalde behandelingen. En we werden helemaal verliefd op Circadia.

Uit de vele positieve reacties à la “Waauwww”, “Ik ben helemaal gek van dit merk” en “Heb je dat gezien?”, kunnen we alleen maar besluiten dat we niet de enige waren…

Wat betekent dit voor jou?

Dat alle schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten zo tevreden uit onze opleidingen komen, komt natuurlijk ook jou ten goede. Zij kunnen alle kennis die ze er hebben opgedaan correct overbrengen en je de vele voordelen van Circadia leren kennen. Zo kan je bij jouw specialist terecht om de optimale mix van behandelingen en producten voor jouw huid te bepalen.

Deel deze post