Introductie van ons nieuwe pre- & postbiotische voedende masker met royal thee


We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nie verkregen innovatie in huidverzorging: het Pre & Post Biotic Voedend Masker met Koninklijke Thee. Ontworpen om uw huid te beschermen, te herstellen en te voeden, is dit luxe masker vol met krachtige ingrediënten die cellulaire schade door blauw licht en digitale vervuiling aanpakken, terwijl het ook hydraterende en helende voordelen biedt.

Waarom je het geweldig zult vinden

Het Pre & Post Biotic Voedend Masker met Koninklijke Thee is meer dan alleen een backbar-masker – het is een complete oplossing voor het behouden van een gezonde en stralende huid. Hier is wat het een must-have maakt in uw behandelruimte:

1. Beschermt tegen blauw licht en digitale vervuiling Onze geavanceerde formule met Circanblue beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van blauw licht en digitale vervuiling, en hersynchroniseert het circadiane ritme in keratinocyten om een jeugdige en levendige uitstraling te behouden.

2. Ondersteunt een gezond microbioom PreBIULIN en BIOLIN/P prebiotica versterken het microbioom van de huid, versterken de barrière en verbeteren de immuunfunctie. Dit zorgt ervoor dat de huid veerkrachtig en in evenwicht blijft, ongeacht de milieu-stressoren waarmee het te maken krijgt.

3. Ontstekingsremmend en verzachtend. Boordevol CM-Glucan Forte, helpt dit masker het immuunsysteem van de huid te herstellen, irritaties te kalmeren en de huidbarrière te versterken, waardoor het perfect is voor droge, ontstoken en aangetaste huid.

4. Rijk aan antioxidanten Royal Tea Extract, een belangrijk ingrediënt, staat bekend om zijn antioxidant eigenschappen, die helpen om onzuiverheden te verminderen, de huid te hydrateren en ontstekingen tegen te gaan. Dit krachtige extract werkt tegen tyrosinase, wat zorgt voor een egalere huidskleur en de tekenen van veroudering vermindert.

Belangrijkste voordelen

  • Herstelt Microbiota: Bevordert een gezond en gebalanceerd huidmicrobioom.
  • Vermindert Oneffenheden: Helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van oneffenheden en imperfecties.
  • Anti-Inflammatoir: Kalmeert en verzacht ontstoken en geïrriteerde huid.
  • Versterkt Huidbarrière: Verbeterd de natuurlijke beschermende barrière en immuunfunctie van de huid.
  • Resynchroniseert Circadiaans Ritme: Beschermt tegen blauw licht en helpt om het natuurlijke ritme van de huid te resynchroniseren.

Hoe te gebruiken

Voor optimale resultaten, gebruik 1-3 theelepels van het masker in een portiebeker en breng aan op gereinigde huid met een waaiervormige kwast. Vermijd contact met de ogen. Laat het masker 10-15 minuten inwerken, verwijder daarna met een warme, vochtige handdoek of gaasje. Dep de huid droog en volg met uw favoriete nabehandelingsproducten.

Ideaal voor

This mask is perfect for those with dry, inflamed, compromised, acne-prone, or aging skin, as well as individuals exposed to digital pollution and hypersensitivity.

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.