Behandeling van gevoelige & rosacea huidtypes


Rosacea is een chronische huidaandoening die miljoenen mensen over de hele wereld treft. Het wordt gekenmerkt door gezichtsroodheid, bultjes en zwellingen, en kan worden getriggerd door een verscheidenheid aan factoren, waaronder stress, pittig eten, alcohol en extreme temperaturen. Hoewel er geen genezing is voor rosacea, zijn er stappen die mensen kunnen nemen om de aandoening te beheren en de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Huid die gevoelig is voor rosacea is vaak gevoelig en snel geïrriteerd, dus het is belangrijk om zachte huidverzorgingsproducten te gebruiken die de symptomen niet verergeren. Zoek naar producten die vrij zijn van geurstoffen, alcohol en andere mogelijke irriterende stoffen. Het vermijden van harde scrubs en exfolianten en in plaats daarvan kiezen voor zachte reinigingsmiddelen en vochtinbrengers kan een lange weg gaan voor symptoombeheer.

Bij Circadia begrijpen we de problemen die gepaard gaan met rosacea. April is de maand van bewustwording van rosacea, wat betekent dat het een uitstekend moment is om effectieve behandelingen en producten te bespreken die kunnen helpen bij het verlichten van de symptomen van deze chronische huidaandoening.

Vitamine Sluier Reiniger is een bekroonde, op olie gebaseerde, voedende reiniger die op milde wijze onzuiverheden wegspoelt en een zijdezachte sluier van huidkalmerende antioxidanten onthult. Het verwijdert voorzichtig make-up en vuil terwijl het helpt de natuurlijke barrière van de huid te beschermen. Het is mild genoeg om elke dag te gebruiken zonder extra irritatie of uitdroging te veroorzaken.

Chrono-Calm Serum is een lichtgewicht, op water gebaseerd hydraterend serum dat chronisch geïrriteerde huid kalmeert en de verschijning van roodheid en verwijde haarvaatjes verbetert. Deze speciale formulering bevat krachtige peptiden, plantaardige extracten en vitamines om de huid voorzichtig te voeden en te kalmeren. Chrono-Calm is perfect voor mensen met rosacea die regelmatig opvlammingen ervaren.

Serum 71 is een van onze nieuwste formuleringen. Het is een immuunstimulerend, voedzaam serum met een krachtige combinatie van tranexaminezuur, mandelzuur en azelaïnezuur. Ook opgenomen is een tweede generatie Beta Glucaan die helpt de algehele gezondheid van de huid te verbeteren.

Tranquili-Cream is speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige huid en/of rosacea. Het bevat peptiden en plantenextracten die fungeren als hydraterende middelen en krachtige anti-irriterende stoffen om de verschijning van roodheid en jeuk te verminderen en de zachtheid en het comfort van de huid bij het aanbrengen te verbeteren.

Rose-Ease Relief Cream is een innovatief product dat helpt bij het kalmeren van roodheid en irritatie die gepaard gaat met rosacea, terwijl het helpt bij het bestrijden van de demodexmijt, die naar men denkt bijdraagt aan rosacea. Deze antimicrobiële en ontstekingsremmende formulering is lichtgewicht en zorgt voor een zijdezacht gevoel op de huid.

Post Peel Balm is een dynamische balsem die uitstekend geschikt is voor gebruik na peelings om de huid te kalmeren en te verzachten, maar ook geweldig werkt bij windverbranding, na het waxen en voor de gevoelige huid als gevolg van rosacea. Het bevat een lipidencomplex dat de waterhuishouding verhoogt en een semi-occlusieve en beschermende barrière biedt om geïrriteerde en rode huid voorzichtig te kalmeren. We houden van dit product voor rosacea-beheer vanwege de kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Aloe & Calendula Calming Mist is een kalmerende mix van aloë, goudsbloem, vlierbloesem, roos en zeewiph-extracten om het ongemak geassocieerd met rosacea en een gevoelige huid te helpen kalmeren. Het is een geweldige spray voor na behandelingen, maar ook een verkoopbaar product voor klanten die hun huid onderweg willen kalmeren.

Professionele behandelingen kunnen ook helpen bij het beheersen van de symptomen en het kalmeren van ontstoken huid. Circadia's Oxygen Rx Systeem, Soothing Facial en Custom Cooling Facial zijn allemaal ontworpen om roodheid te bestrijden, ontstekingen te bestrijden en een verzachtende, gevoede huid te leveren.

Cocoa & Oxygen Rx System van Circadia levert zuurstof via een topische toepassing die de verschijning van rosacea vermindert en de bacteriën die geassocieerd worden met verschillende vormen van acne onder controle houdt. Deze verfrissende gezichtsbehandeling kalmeert en verzacht de huid terwijl het zachtjes exfolieert, de huid en poriën verfrist met gecontroleerde zuurstoftherapie, congestie en acne vermindert, en roodheid en irritatie vermindert, waardoor de huid nieuw leven wordt ingeblazen.

Kalmerende Gezichtsbehandeling (Rosacea, Acne, Tiener, Veroudering, Veilig Tijdens Zwangerschap) Deze ontspannende gezichtsbehandeling zal de huid kalmeren en verzachten terwijl het zorgt voor een zachte exfoliatie. Deze gezichtsbehandeling zit vol met antioxidanten, verkoelende middelen en ingrediënten die de huid zullen verjongen en de roodheid verminderen veroorzaakt door rosacea, overmatige blootstelling aan de zon, of andere irritaties en gevoeligheden. Een optionele afwerking met ijsbollen zal de gezichtszenuwen en -spieren stimuleren om hun huid te kalmeren en hen een verjongd gevoel te geven.

Aangepaste Koelende Gezichtsbehandeling (Rosacea, Zonnebrand, Acne, Geïrriteerd) Deze ultieme kalmerende gezichtsbehandeling begint met een verkoelende reiniging om roodheid te verminderen en laat de huid verfrist aanvoelen. De unieke ingrediënten in de Sneeuwalg en Spirulina staan bekend om hun vermogen de effecten van tijd te herstellen en zijn ook rijk aan voedingsstoffen. De groene thee is gecombineerd met extract van heemst om ontsteking te verminderen en hydratatie toe te voegen, terwijl het de huid repareert en verjongt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.