Blog

Blog2019-09-19T12:45:59+00:00

Wat kan je doen tegen acne?

De strijd met acne voelt soms wel eindeloos aan. Het is hardnekkig, moeilijk te verstoppen en vaak nefast voor je zelfvertrouwen. Soms lijkt er niets anders op te zitten dan er vrede mee te nemen en hopen dat het ooit vanzelf overgaat. Maar bij Circadia geloven we niet in bij de pakken blijven zitten. Bij Circadia beloven we: er valt écht wel iets aan acne te doen!

Achter de schermen van een Circadia opleiding

Bij Circadia geloven we voor 200% in de doeltreffendheid van onze producten en behandelingen. Maar voor een optimale werking is het wél essentieel dat je goed wordt ingelicht en men jou de juiste producten aanraadt. Daarom zorgen we via startcursussen ervoor dat jouw specialist een echte Circadia-expert wordt. Benieuwd hoe het er tijdens zo’n opleidingsdag achter de schermen aan toegaat? Hier lichten we alvast een tipje van de sluier!

Zonneschade op je huid? Pak het nu aan!

De zomer loopt stilaan op z’n einde. Nog heel eventjes mogen we genieten van een Indian Summer, maar daarna zullen we de zonnestralen steeds vaker moeten inruilen voor regenwolken en grijze hemels. Het perfecte moment dus om je huid eventjes te laten herademen en wat herstel in te bouwen. Al die zon op je snoet mocht dan nog de ideale manier zijn om goedgezind rond te lopen, je huid heeft er wel degelijk onder geleden.